>>Match Trading heeft drie zeer vooraanstaande in...

Match Trading heeft drie zeer vooraanstaande internationale merken aan haar collectie toegevoegd.

28-11-2018

Match Trading heeft drie zeer vooraanstaande internationale merken aan haar collectie toegevoegd.

Borderline is een editeur opgericht in 1995 door Sally Baring en haar echtgenoot.Rosebank fabrics  produceert van 1730 tot heden een eclectische collectie prints en weefsels voor bekleding en gordijnen.

Hazelton House

Het grootste deel van de Hazelton House-collectie wordt afgedrukt met behulp van het oude handboek van Hand Block Printing. Tegenwoordig zijn deze vaardigheden zeldzaam. De bekwaamheid bij het afdrukken van elk met de hand geblokkeerd ontwerp is enorm. Stoffen worden afgedrukt op grote tafels van ongeveer 17 meter en het oppervlak wordt bedekt met een laag lijm om ervoor te zorgen dat de basisdoek glad is voordat het afdrukken begint. De zeer bekwame vakmensen die verantwoordelijk zijn voor het drukproces, bepalen de beste manier om eerst het ontwerp in kaart te brengen. Ze kunnen als eerste afdrukken met een vluchtige omtrek afgedrukt met een vat-kleurstof zonder actief ingrediënt en daarom tijdens het afwerkingproces wegspoelen. Als alternatief worden de ontwerpen uitgezet met behulp van verschillende gekleurde pinnen tussen elke kleurlaag. Beide methoden zijn cruciaal om nauwkeurigheid mogelijk te maken bij het gebruik van de handblokken.

Korla Fabrics verkoopt originele bedrukte interieurstoffen. Het textiel- en designhuis is in 2011 opgericht. We zijn gevestigd in de buurt van Londen en zijn vertegenwoordigd over de hele wereld. Vetgedrukte kleuren, iconische motieven en sterke patronen worden in verschillende collecties gecoördineerd om klanten het vermogen en de moed te geven om met verschillende prints te mixen, matchen en spelen om hun persoonlijkheid en smaak te weerspiegelen. Onze invloeden zijn vaak gebaseerd op reizen: we willen hedendaagse interpretaties van traditionele patronen en weefpatronen creëren.

Nu op Facebook